Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hajam II.

Régebben írtam már a hajamról, most folytatom az én kis sztorimat vele kapcsolatban. 

"Barátnőm ajánlására a samponomat lecseréltem plantur 21-re mert neki nagyon bevált. Dúsabb és erősebb lett a haja.
És még vettem 2 doboz pezsgőtablettát.(magic hairtől,és ez állítólag nem csak a hajra, hanem a bőrre és a körömre is jó hatással van). Ez a 2 dobozka 40 napig fog kitartani. Nagyon érdekel, hogy mi lesz a végén mert sokan dicsérik. "

Szóval igen..
A plantur 21 valami eszméletlen sampon, csak ajánlani tudom. Előtte csomókban hullott a hajam, legszívesebben halálra sírtam volna magam minden hajmosás előtt és után. A plantur 21 ELSŐ használata során már észrevettem a változást. Kb. a 4. hajmosás után, a plantur 21 előtti hajmosások alatt kihullott hajam 20%-át fogtam a kezemben. 
A hajam állagán nem javított, talán egy nagyon picit, de nem is ez volt a lényeg akkor, hanem a hajhullás.
A magic hair tablettáiról nem sokat tudok mondani. Nem vettem észre különösebb változást, persze az is lehet, hogy az a pici haj javulás amit írtam előbb, annak köszönhető. Azonban az íze miatt az utolsó pár db-ot nem tudtam már meginni. 

Na! 
És a jelenlegi állapot..:)
2 és fél hónapja levágattam a már jó hosszúra megnőtt hajamat vállig, mivel észrevettem már hónapokkal előtte, hogy göndörödik a hajam vizesen. 
Éééés mire megszárad, kidob belőle minden hullámot.
Nagyon sok filozofálás után, eldöntöttem, hogy tényleg levágatom a hajam (kb 1-2 év tervezése után), mert emlékeztem rá, hogy amikor rövidebb volt, akkor maradt benne 1-2 göndör tincs, főleg, ha napon száradt. Össze is szedtem a bátorságom és elmentem fodrászhoz. Mondanom sem kell.....
Mintha kicserélték volna a hajamat. Persze nem tökéletes, szabadon most sem tudom kiengedni, csak csattal, vagy úgy, ha félig fel van kötve, viszont régebben összefogva is rettenetes volt, és most nem kell minden másodpercben azon gondolkodni és idegeskedni, hogy Úristen, vajon megint hogy állhat és mit tett vele a pára stb. stb. 
És amúgy igen, teljesen göndör lett. Fogalmam sincs, mikor váltam göndörré, mert régebben tűegyenes hajam volt, de legalább tudom, miért kellett évekig szenvednem a hajammal. Épp bebábozódott és átalakult:D

És újra tervben van a hajvágatás, mert már nőtt annyit, hogy több helyen kezdi kidobni magából a göndörséget.

A szívem így is megszakad, hogy nem lehet gyönyörű, hosszú, egyenes, fényes hajam, mint szinte... mindenkinek (??), viszont picit nyugodtabban tudok rátekinteni a fejemre most már. Szóval, hajhullásra nagyon tudom ajánlani a plantur 21-et és akinek annyira gusztustalan, szállós, "minden hajszál külön van" haja van, próbálja ki milyen az élet rövid hajjal is.:)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.