Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mandulaműtét?

Ma van a 8. napja annak, hogy egy mandulaműtéten estem át.
Lehet, hogy ez valakit egyáltalán nem érdekel, de hátha van olyan akinek jó, hogy ezt most leírom.


Műtét előtti napon befeküdtem a kórházba.
Bevallom, nagyon féltem. Nem az altatástól, hanem az utána lévő rosszulléttől. 
Hát eltelt ez a nap, megfürödtem, majd aludtam szépen. 
A Nagy Napon hajnali negyed hatkor ébresztettek, megmérték a lázam, vérnyomást mértek majd elment a nővérke. Természetesen már nem tudtam visszaaludni.
Fél hétkor át kellett venni egy műtéti ruhát (?). 
Fél 11-kor megkaptam a bódítót ami után elkezdtem sírni mert annyira féltem, aztán kb. 3 perccel utána elaludtam tőle blush 
Valamikor utána jöttek értem tolókocsival és vittek is a műtő felé, amiben 20 percet töltöttem. Beadták az altatót, harcoltam egy kicsit magammal mert a szemem önként csukódott le de én ezt megakartam akadályozni:"D. Majd nyert az altató. Állítólag amikor ébredeztem egyfolytában beszéltem, de nem lehetett érteni mit smiley teljesen jól keltem fel, semmi rosszullét. 
Jött a nővérke, kiadta a parancsszót, hogy igyak. Nagy nehezen 2 kortyot letudtam szenvedni. Majd jött a neheze. Az evés. Az első pár falat nagyon nehezen ment, majd utána tökéletesen. Beszélni meglepően jól beszéltem. 

Másnap.
Kezdődtek a problémák.
Miután a reggelit fájdalomcsillapítóval is olyan sok idő alatt fogyasztottam el, hogy egy vadászgörényt belehetett volna tanítani különböző katonai jelenetekre, menni kellett vizsgálatra. Ott álltam az ajtó előtt, várva a vezényszót, hogy "következő", aztán rosszul lettem. Próbáltam leküzdeni, gyorsan mentem inni, de csak rosszabbodott. Zsibbadt az egész testem, ijesztően elkezdtem izzadni. Szaladok vissza a vizsgálatok helyszínére, szerencsére ott volt egy kórház társam.
-nagyon rosszul vagyok- panaszolom
-rosszul vagy??  Nővér, jöjjön gyorsan, rosszul van a kislány.. -próbál kiabálni frissen műtött torkával
(17 éves vagyok amúgy xd) (mondjuk ő 42 volt)
aztán képszakadás, valami álom Istennel kapcsolatban.
Kezdek magamhoz térni. 
nyitom a szemem, mindenkit alulról látok, engem néznek, a fejem tiszta víz és ég, tartja a lábam a nővér.
-semmi baj, elájultál -tájékoztat.
Hozzák is a tolószéket, amikor oktalanul kijelentem, hogy "teljesen jól vagyok" miközben majd kicsattanok a boldogságtól. Gyors vizsgálat után visszavisznek az ágyamba. Rájöttem közben, hogy nem leöntötték az arcomat, hanem annyira leizzadtam 30 másodperc alatt, mintha 2 deci víz landolt volna rajtam.
Később megint kezdtem rosszul lenni. Hányinger, hasfájás, ilyesmi. Kb.1 órával később kaptam infúziót és minden oké lett.
Ez volt az egyetlen rosszullét.
3 napot voltam a műtét után a kórházban.

Na és igen.. most milyen?
Azt mondták, hogy a 6-7-8. napon válik le a seb és ekkor a legrosszabb. Hát a 8.napon vagyok, de sok seb(?) van még ott. Pedig eszem, iszom és ez a kulcsa annak, hogy gyógyuljon. De hát majd lesz valami. 
Viszont az borzasztóan rossz, hogy ami jön le az ott lóg a torkomnál mert nem teljesen engedte még el a bőröm a sebet. 
A beszéd már kezd javulni. A műtét napján rendben volt, utána egyre rosszabb lett. Legtöbbször a suttogás is szörnyen fájt. 

És, hogy ki lehet e bírni?
Igazából minden szervezet máshogy reagál erre. 
Én személy szerint szenvedésként éltem át ezt. Esténként többször is felkeltem arra, hogy fáj.Gyógyszer nélkül a nyálamat is úgy nyelem, hogy markolva kapaszkodom az ágyba. Az biztos, hogy semmi pénzért nem vállalnám be ezt még egyszer. És fogytam 4 kilót is. Köszönöm, hogy elolvastátok,remélem nem lesz részetek ilyen "élményben", sziasztok!!:)
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Drains region preconception ambivalence accelerated sicca.

(edeluvegeliqe, 2019.04.18 16:36)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Prescription</a> ooa.rqnp.titkos-a.eoldal.hu.kdl.yu http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Cikkek magyar nyelven. Termék-áttekintés, vélemények

(HeleneFischer, 2018.11.17 19:09)

Miatt, hogy mit is jelentősen elsimította a ráncokat a homlokán, szája, szeme (szarkalábak). Bioretin lenyűgöző "koktél" a korrekció, a nasolabial, glabellar redők. Tartalmaz olyan összetevőket, amelyek jönnek létre, hogy "a hangerő növelése" a hely, ahol a hatás, amely kitölti a ráncok, redők a belsejében, "tolja ki" a bőr vissza. "Nyugi" mikro-izom-összehúzódások, hogy megakadályozza az izmok ránc a bőre a szemöldökét. <a href=http://infazavr.org/lehetseges-megvasarolni-az-eco-slim-et-olcso-aron-gyogyszertarakban-magyarorszagon-velemenyek-es-ajanlasok.php>http://infazavr.org/lehetseges-megvasarolni-az-eco-slim-et-olcso-aron-gyogyszertarakban-magyarorszagon-velemenyek-es-ajanlasok.php</a> A gyógyszer minden összetevője alapos dermatológiai kontrollon ment keresztül, és kozmetológusok jóváhagyják. A zöldségek nem okoznak allergiát és biztonságosak az epidermisz számára. A nők a Bioretin arcszín krémek értékelésében azt mutatják, hogy a termék ideális a bőr számára, fokozott érzékenységgel.